LOVI 12209 Sterilizator electronic

LOVI 12209 Sterilizator electronic

de la 497,80 RON 3 oferte

Ofertele pentru produsul

 

Lovi Sterilizator cu aburi Lovi cu uscător 12/209 + Sticluță gratuită

497,80 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
babyhit.ro
 

Lovi - STERILIZATOR SI USCATOR ELECTRIC - 12/209 (5903407122090)

498,80 RON
In stoc
spre magazin »
babyneeds.ro
 

Lovi Sterilizator electric cu uscător Lovi (12/209)

508,55 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ozone.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 497,80 RON

Descrierea produsului
Sterilizator cu aburi Lovi cu uscător 12/209 + Sticluță gratuităDoar 10 minute și 100 ml de apă sunt suficiente pentru a scăpa de 99,9% din bacteriile de pe suprafața lor și pentru a-i oferi bebelușului tău o masă sigură :)
Dispozitivul permite sterilizarea și uscarea biberoanelor și tetinelor. Acesta poate ține, până la patru biberoane de la producător sau până la zece tetine.
Este destul de mult având în vedere cât de mic este acest sterilizator!Utilizarea unor programe de uscare mai scurte nu implică o sterilitate mai scăzută. Producătorul ne asigură că 10 minute de sterilizare și 10 minute de uscare sunt suficiente pentru a pregăti obiectele pentru reutilizare imediat după ce sunt scoase.
Nu trebuie să stăm cu ochii pe aparat :) La sfârșitul programului, acesta se oprește automat, iar obiectele din interior își vor păstra curățenia impecabilă până la deschiderea sterilizatorului. Așadar, îl putem porni când ieșim la plimbare și ne putem întoarce "pregătiți", fără să ne facem griji pentru biberoanele din interior. Setul include, de asemenea, un biberon de 250 ml cu tetină și dop.
Sticluța are o formă ergonomică pentru a se potrivi mânuțelor mici, astfel încât utilizarea ei nu va fi o problemă pentru copilul dumneavoastră.
Tetina este confecționată dintr-un material sigur și moale. Nu interferează cu reflexul de supt al copilului dumneavoastră, astfel încât poate fi folosită alternativ cu alăptarea la sân. Baza sa dură este rezistentă la mușcături, iar soluția specială anti-colici reduce cantitatea de aer înghițită de copil, minimizând astfel riscul apariției acestora.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.