Nuvita Melly Plus (155/6) Sterilizator electronic

Nuvita Melly Plus (155/6) Sterilizator electronic

107,72 RON

Ofertele pentru produsul

 

NUVITA Sterilizator UV, verde (BD5350555027591)

107,72 RON
+ 24,90 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
raijucarii.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 107,72 RON

Descrierea produsului
Nuvita Melly Plus UV sterilizator portabil - green - 1556 Mic si usor, sterilizatorul MellyPlus are nevoie de doar 3 minute pentru sterilizarea suzetei, tetinei sau interiorului biberoanelor. Este usor de purtat in geanta sau rucsac, ideal in deplasari si nu numai. Caracteristici: - Actiunea combinata a razelor UV si Ozon elimina cu rapiditate 99% din germeni, virusi si bacterii. Este adaptat celor mai comune tipuri de suzete si tetine existente pe piata. Este rapid, sterilizeaza in doar 3 minute. - Usor de utilizat : doar desurubati capacul superior si asezati suzeta sau tetina pe suportul dedicat si infiletati la loc capacul. Automat va incepe procesul de sterilizare. La terminarea procesului de sterilizare, lampa UV se stinge automat iar suzeta este deja sterilizata, pregatita pentru a fi utilizata de bebelus. - Tetina, dar si interiorul biberonului pot fi sterilizate direct la biberon doar desuruband partea inferioara a sterilizatorului si atasarea sterilizatorului direct la biberon. - Nu este nevoie de clatire, razele UV nu lasa reziduri, sunt inodore si insipide. - Sterilizarea cu raze UV este un sistem inovativ, sigur si sanatos. Este aceeasi metoda utilizata de catre medici si dentisti pentru sterilizarea instrumentelor si aparaturii medicale. Functioneaza cu 2 baterii tip AAA. Poate fi utilizat cu majoritatea modelelor de tetine, suzete si biberoane cu gat larg disponibile pe piata. Portabil


Denumiri similare la Sterilizator electronic Nuvita Melly Plus (155/6): Melly Plus 155 6, MellyPlus1556, Melly Plus (155/ 6)


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.